Nem szól tovább a rádió

2023.06.20. 11:00

Napokon belül megszűnik a Méz Rádió

A veszprémi frekvencián egy másik rádió szól majd a jövőben.

Cseh Zoltán

Szekeres Dávid egy interjú közben a Méz Rádió stúdiójában

Fotó: Cseh Zoltán

A Veszprém 103,1 MHz helyi vételkörzetű rádiós médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jelleggel történő használatára 2023. március 17-én írt ki pályázatot a Nemzeti Média- és Hírközlési Tanács. Ahogy azt korábban megírtuk, ezen a pályázaton nem indult a Méz Rádiót működtető Veszprém Rádió Kft. 

A Médiatanács hivatalos döntése alapján legkorábban 2023. június 26-tól a Sláger Rádió tulajdonosa, a Favorit Masters Kft. sugározhat a Budapest 95,8 MHz (Sláger FM) körzeti vételkörzetű médiaszolgáltatásával történő hálózatba kapcsolódásával. 

Egy új frekvenciával bővül a Sláger FM lefedettsége - ezzel a címmel jelent meg új információ hétfőn a Sláger Rádió honlapján. Mint írják, "Hamarosan Veszprémben is felcsendülnek a Sláger FM népszerű műsorai, ettől a naptól kezdve a veszprémi 103.1 MHz-es frekvencia hálózatba kapcsolva működik a budapesti 95.8 MHz frekvenciával." Hozzátették, a Sláger FM Veszprém adásában a továbbiakban is friss helyi hírekhez és információkhoz juthatnak a Veszprém és környéki hallgatók a Sláger Rádió népszerű műsoraival kiegészítve. 

A Méz Rádió 2011. augusztus 22-én reggel indította el sugárzását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában