Jó reggelt, Veszprém vármegye!

2024.04.15. 06:00

Női ego: Ami a puliknál varázsszer, a párkapcsolatban is működhet

Rimányi Zita

Pite lassan érett hölggyé válik, Vacak barátja kicsit fiatalabb. Nem voltak mindig jóban. Mi is volt a gond kapcsolatukban? A női ego. Pite mindig szolgálatban volt, intézkedett, de már felszabadultabb: tudja játékosan felfogni a dolgokat. A varázsszerrel, ami a megoldást hozta, rendszeresen megajándékozzák egymást, ugyanis a változás érdekében kezdtek velük gazdijaik túrázni. Működik, és ez még sok szépet hoz számukra. Könnyebb, boldogabb így az élet, nincs rajta az aggódás terhe. Igaz, a páros hölgytagja még mindig szeret mindent átbeszélni, kidünnyögi érzéseit. Még jó, hogy társa nem szószátyár – mondtam el páromnak kedvenc pulijainkról, mire megkérdezte: Még mindig róluk beszélsz, vagy már rólunk? Ilyenek vagyunk bizony mi is, még jó, hogy hív a Bakony

Pite szeret mindent átbeszélni, kidünnyögi érzéseit. Még jó, hogy társa, Vacak nem szószátyár. Még mindig róluk beszélünk vagy már az emberi párkapcsolatokról?
Pite szeret mindent átbeszélni, kidünnyögi érzéseit. Még jó, hogy társa, Vacak nem szószátyár. Még mindig róluk beszélünk, vagy már az emberi párkapcsolatokról?
Fotó: olvasó/Dávid Barbara


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában