Menetrendi változások Almádi környékén is

2023.06.16. 18:00

Új gyorsjárat a Balatonra Zirc térségéből

Új eljutási lehetőségeket biztosít a 82-es út menti településekről és Zirc térségéből a Balatonra a Volánbusz Zrt.

Rimányi Zita

A Bakony fővárosából gyorsabban lehet eljutni busszal a Balatonra és onnan visszafelé is Zircre, sőt, a környező településeknek szintén előnyös az új útvonal Fotó: Rimányi Zita

A Volánbusz Zrt. közleménye szerint járatain új eljutási lehetőségek nyílnak Győrből és a 82-es út menti településekről Balatonalmádiba, Káptalanfüredre és Alsóörsre. A Győr és Balatonfüred között közlekedő autóbuszjáratok jelentős részének módosul az útvonala. A járatok többsége Veszprém és Balatonfüred között Balatonalmádi érintésével közlekedik, megállnak Szentkirályszabadján, Balatonalmádiban, Káptalanfüreden, Alsóörsön és Csopakon is, így már a fenti településekre is közvetlen autóbuszjáratokkal lehet utazni napközben jellemzően kétóránként Győrből, Nyúlról, Écsről, Ravazdról, Bakonypéterdről, Veszprémvarsányból, Bakonyszentkirályról, Csesznekről, Zircről és Eplényből is.

Új gyorsjáratot is bevezet a társaság a Balaton északi partjára Tatabánya, Mór, Bakonycsernye, Zirc térségéből. A Tatabányáról a nyári időszakban reggel 6.10-kor az Oroszlányt, Mórt, Székesfehérvárt, Balatonalmádit,  Balatonfüredet és Révfülöpöt érintő útvonalon Keszthelyre, és a Keszthelyről délután 15.35-kor Tatabányára induló járatnak módosul az útvonala és az indulási időpontja is. Június 17-től Tatabányáról az Oroszlányt, Mórt, Bakonycsernyét, Zircet, Veszprémet, Balatonfüredet és Révfülöpöt érintő útvonalon közlekedik Keszthelyre. Így Bakonycsernye, Szápár, Csetény, Dudar, Nagyesztergár, Zirc települések számára egész nyáron új eljutási lehetőséget biztosít a Balatonfüred és Keszthely között elhelyezkedő valamennyi Balaton-parti településre. A járat Tatabányáról 8.10-kor, Mórról 9.03-kor, Zircről 9.45-kor indul, Balatonfüredre 10.55-kor, Keszthelyre 12.23-kor érkezik meg. Vissza Tatabánya irányába Keszthelyről 17.37-kor, Balatonfüredről 19.05-kor indul, Zircre 20.16-kor, Mórra 20.58-kor, Tatabányára 21.50-kor érkezik meg. A járatnak köszönhetően bővülnek a Veszprém és a Balaton északi partja közötti, illetve a Keszthely és a Badacsony közötti közvetlen eljutási lehetőségek is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában