Legyetek türelmesek!

2023.07.31. 12:00

A Veszprém Arénában két kongresszust rendeztek Jehova Tanúi

A Veszprém Arénában két hétvégén rendezték meg a Legyetek türelmesek! mottójú nemzetközi kongresszussorozatot.

Veol.hu

Forrás: Jehova Tanúi

Nyugat- és Közép-Magyarország régiójából közel 6000-en vettek részt az idei nemzetközi kongresszus-sorozat két rendezvényén. A három napos programsorozaton a résztvevők választ kaptak arra a kérdésre, a türelem hogyan segít a céljaik megvalósításában, és hogyan tudnak még akkor is türelmesnek lenni, ha családi problémákkal, súlyos betegséggel, esetleg anyagi gondokkal küzdenek. A szombat délelőtti programrészt követően hetvennégyen keresztelkedtek meg ünnepélyes keretek között, a szombat és a vasárnap délutáni ülésszak alatt egy előre rögzített filmdrámát vetítettek le.

 - A mindennapos nehézségek miatt sokszor úgy érezzük, hogy elfogyhat a türelmünk. A türelem egy gyönyörű tulajdonság, amit szeretnénk kimutatni a mindennapi életben, de minden jó szándékunk ellenére kihívás lehet türelmesnek maradni. A háromnapos konferencia segített felismerni, hogy milyen a valódi türelem, és hogyan tudjuk kinyilvánítani ebben a türelmetlen, felgyorsult világban – mondta Samu Attila, a  Jehova Tanúi szóvivője. 

A Jehova Tanúi világszerte mintegy 6000 kongresszust tartanak a 2023-as „Legyetek türelmesek”! kongresszus-sorozat részeként. Az elmúlt hetekben Magyarországon a Veszprém Arénán kívül a nyíregyházi Continental Arénában, a kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban és a fővárosban rendezett programokon közel 20 ezren vettek részt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában