Látogatóbarát együttműködés

2023.07.21. 07:00

Badacsonyból közvetlen járat az arborétumba

A Folly Arborétum és a Badacsonyi Turisztikai és Borút Egyesület között egy új, látogatóbarát együttműködés jött létre a napokban - tájékoztatta lapunkat Illés Zoltán, a Badacsonyi Turisztikai és Borút Egyesület elnöke.

Szijártó János

A mikrobusz transzfer menetrendjét a hajók érkezéséhez, illetve indulásához igazították, így a hajóval érkezők is igénybe tudják venni az új szolgáltatást

Fotó: Szijártó János/Napló

Mint megtudtuk, kombinált jegyet hoztak létre, amelynek megvásárlásával Badacsonyból közvetlen mikrobuszos transzferrel látogatható a badacsonyörsi Folly Arborétum. A jegy tartalmazza az oda-vissza transzfer, illetve a Folly Arborétum belépőjegyének árát is. 

- A menetrendet a hajók érkezéséhez, illetve indulásához igazítottuk, így a hajóval érkezők is könnyedén igénybe tudják venni a szolgáltatást. A járat a Tourinform Badacsonytól (8261 Badacsony, Park u. 14.) indul, és a Folly Arborétum bejáratáig közlekedik, majd visszafelé szintén a bejárattól indul és irodánkhoz érkezik vissza - tette hozzá tájékoztatójában Illés Zoltán.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában