Fantasztikus élmény

2023.07.18. 20:00

Kulisszatitkok és játékos tanulás a Veszprémi Állatkert Zoo táborában

Július 3-án elstartolt az idei Zoo tábor a Veszprémi Állatkertben. A nyár folyamán hét egyhetes turnusban ismerkedhetnek meg a részt vevő gyerekek az állatkert mindennapjaival és sokszínű lakóival.

Veol.hu

A Veszprémi Állatkert Zoo tábora töretlen népszerűségnek örvend

Forrás: Veszprémi Állatkert

A Zoo tábor töretlen népszerűségnek örvend, ráadásul nemcsak a környékről, de az egész országból, sőt külföldről is érkeznek gyerekek minden évben, hogy felejthetetlen élményeket szerezzenek, és bepillantást nyerjenek az állatkert kulisszatitkaiba, természet- és állatvédelmi munkájába.

Megtudtuk, a kisdiákok mindennap különböző tematikájú programokon és foglalkozásokon vesznek részt. A Zoo-táborosok avatták fel múlt héten azt a lovasnyerget is, amely újabb meglepetésként a nem régen átadott háziállat-bemutató területén lett elhelyezve látogatóink számára. A kicsik nagyon élvezték a játékot, örömmel pattantak nyeregbe, és tették próbára ügyességüket.

A Veszprémi Állatkert Zoo tábora fantasztikus élmény mindenkinek, hiszen a gyerekek így nem csak látogatóként élvezhetik az állatkertet, de részévé is válhatnak, és valóban hasznos tudással gyarapodhatnak. Ezek a pillanatok biztosan elkísérik majd őket felnőtt korukban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában