Segítik a rászorulókat

2023.08.07. 11:00

Pápa is kapott a Béres-cseppekből

Február óta 107 millió forint értékű Béres-cseppet adományozott a rászorulók támogatására az idén 30 éves évfordulóját ünneplő Béres Alapítvány. Az immunrendszert támogató gyógyszeradományt nemrég a Pápai Megújulás Klub is átvehette.

Haraszti Gábor

Nemes célt támogat a Béres Alapítvány

Forrás: Rákbetegek Országos Szervezete

A Béres Alapítvány megalakulása óta követi azt a szilárd erkölcsi irányt, melyet alapítójának életútja kijelölt: a betegek és rászorulók segítését, hatékonyan és odafigyeléssel. Ennek érdekében hosszú évek óta folyamatosan együttműködik az ország legjelentősebb karitatív és egyházi szervezeteivel, éves rendszerességgel támogatja Béres-csepp adománnyal a betegeket, az időseket, a nehéz sorsú embereket. A több tízmillió forintot meghaladó értékű termékadományból a daganatos betegeket segítő szervezetek, "A rák ellen, az emberért, a holnapért!" Társadalmi Alapítvány, a Magyar Rákellenes Liga, a Rákbetegek Országos Szervezete, a Magyar ILCO Szövetség és a Magyar Hospice Alapítvány részesülnek.

Az idei, sokakhoz eljutó támogatás jelentős fontossággal bír, ”A rák ellen, az emberért, a holnapért!" Társadalmi Alapítvány csomagját Hörömpöly Imréné, a pápai Megújulás Klub vezetője vette át Durayné Nádasi Ágnestől, a Rákbetegek Országos Szervezetének központi irodájában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában