Nehéz helyzetű családok

2023.08.26. 08:00

Sok ajándékkal tartottak nyárbúcsúztatót Ajkán

Együtt játszottak testvérek, szülők, nagyszülők az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központ nyárbúcsúztató délutánján augusztus 22-én az intézmény udvarán. A központtal kapcsolatban álló családok kaptak meghívást a programra.

Tisler Anna

Vidáman telt a délután Fotó: Gyarmati László

A feladatok között volt ügyességi, logikai, a legtöbb olyan, amelyet az óvodástól a nagyszülőig mindenki élvezhet. A nap végén a családok az Élelmiszerbanktól pályázaton nyert édességcsomagot, az Eco Family márkói raktárából felajánlott tisztítószereket kaptak. Minden gyermeket egy doboz Legóval is megajándékoztak. 

Kupi Andrea intézményvezetőtől megtudtuk, hogy egész nyáron segítették a nehéz körülmények között élő családokat, gyermekfelügyeletes tábort szerveztek a vakáció teljes ideje alatt, egy hétre pedig Zánkára utaztak az Erzsébet táborba. Tanévkezdés előtt gyűjtésből származó felszereléssel segítették a leginkább rászorulókat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában