Helyi közélet

2023.08.22. 17:00

Zöld zóna felé Zircen, apró lépésekkel

Zöld zóna Zircen címmel környezettudatossági konferenciát rendez a Vidéken "Bénázók" Egyesülete a polgármesteri hivatalban augusztus 26-án, szombaton 12.50-től.

Rimányi Zita

"Mik azok az apróbb lépések, amiket mi is megtehetünk a fenntarthatóbb jövőnkért? Mennyit számítanak az egyéni tettek? A mindennapi döntéseink hogyan hatnak a saját környezetünkre? Ilyen kérdésekre fogunk válaszokat kapni" – ígérik invitálójukban a szervezők. Előadást tart Fráter Tamás a hulladékkezelésről, -csökkentésről, -mentességről, az ökológiai lábnyomról, a házi vízönellátó rendszerről Simoncsics Gábor, a fenntarthatóbb mezőgazdaságról, a rövid ellátási láncról Siposs Viktória, a megújuló energiaforrásokról Stickel János. A részvétel ingyenes. A rendezvény a „Zirc – zöld város a Magas-Bakonyban” című projekt keretében valósul meg, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában