Logisztikai csavar a hulladékszállításban

2023.09.29. 09:00

Hat hét után ürítik a csurig telt zirci szelektív kukát

Olvasónk szerint hat hete úgy néz ki Zircen egy szelektív hulladékgyűjtő edény az egyik társasháznál, ahogy az fotóján látszik: csurig megtelt. Mi lehet az oka, hogy még nem ürítették ki? A lakóknak kellene szólniuk, ha ennek itt az ideje? Kérdéseinkre a szolgáltató válaszolt.

Rimányi Zita

Fotó: olvasónk

– Zircen a lakossági házhoz menő szelektív gyűjtés minden hónap utolsó keddjén és szerdáján történik, rendkívüli esetben ez egy nappal tolódhat. A képen látható szelektív edényt csütörtökön fogjuk üríteni, a családi házas övezet többi szelektív edényével együtt. Kollégáim állítása szerint ennek a gyűjtőedénynek csak egyszer hiúsult meg a kiürítése, akkor sajnos nem tudtak hozzáférni. Ezúton is szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy logisztikai átszervezések miatt már nemcsak reggel vagy délelőtt, hanem délután is érkezhetnek kollégáink, tehát arra kérünk minden érintettet, hogy amennyiben napközben azt látja, hogy a gyűjtőedényében még benne van a hulladék, ne húzza be azt zárt helyre. Köszönjük a megértésüket! – írta a lapunknak küldött válaszában Czaun János, a VHK Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Olvasóink hasonló témákban elküldhetik kérdéseiket szerkesztőségünknek a [email protected] e-mail-címre, igyekszünk azokra válaszokat kérni, és megjelentetjük azokat lapunkban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában