Helyi közélet

2023.09.04. 21:00

Javaslat Polinszky-díj adományozására

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a műszaki, természettudományos vagy gazdasági területen Veszprémben kiemelkedő érdemeket szerzett személyek munkájának elismerésére Polinszky-díjat adományoz.

Juhász-Léhi István

A Polinszky-díjat Veszprém Megyei Jogú Város Közgyűlésének döntése alapján a polgármester vagy személyes megbízottja a Magyar Tudomány Napja alkalmából adja át.

Az adományozást kezdeményezheti bármely Veszprémben bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy vagy veszprémi székhelyű jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet.

A személyre szóló javaslatokat indoklással együtt, a felterjesztő nevének és bejelentett veszprémi címének megjelölésével 2023. szeptember 30-ig küldjék el, vagy adják le a következő címre: Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Polgármesteri Kabinetiroda, vagy a [email protected] email címre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában