Események

2023.09.30. 09:00

Papkeszi hírek rövidek

Idpsek napjára is készülnek, és nyomtatásban is segítenek.

Veol.hu

A faluban és a Colorban is segítenek

Irodai és könyvtári szolgáltatások (fénymásolás, nyomtatás, digitalizálás) igénybevételére, illetve újonnan érkező könyvek kölcsönzésére nyújtanak lehetőséget a Családsegítő Irodában hétfőnként 13-tól 17, keddenként 8-tól 12, csütörtökönként és péntekenként 12-től 16 óráig. Szerdánként a Color kultúrházban vehetők igénybe a szolgáltatások 13-tól 17 óráig. 

Idősek napja ismert fellépővel

Az időseket köszöntik az általános iskola étkezőjében október 7-én 16:30-kor. A köszöntő beszédet Ráczkevi Lajos polgármester mondja, majd kulturális műsor kezdődik, melyben közreműködik a Pearl Dance RSE colori csoportja, a Bocskai István Református Általános Iskola 4. osztályos tanulói, illetve Leblanc Győző.

Közmeghallgatás októberben

Közmeghallgatást tartanak a településen, a Vitéz Bartha Andor Művelődési Házban október 24-én, kedden 16 órától, majd másnap, október 25-én, szerdán 16 órától a községháza tanácstermében. 

Az első alispánról emlékeztek meg

A település önkormányzata hívta a lakosságot a Rosos István, Veszprém vármegye első alispánjának tiszteletére állított emléktábla megkoszorúzására a Szent Imre-kápolnába. Az eseményre szeptember 27-én, szerdán délután került sor. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában