Búcsú

2023.09.08. 17:38

Vidám hangulatban: a nyarat nem, de a nyári szezont elbúcsúztatták Alsóörsön

Vidám hangulatban, elsősorban a gyerekekre és a családokra figyelve rendezték meg a búcsút Alsóörsön, a sportcsarnok melletti területen nemrég.

Kovács Erika

Ahogy minden évben, idén is felkereste Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere és felesége a színes, vidám forgatagot

Fotó: Kovács Erika

Körhinták, különféle játékok, meglepetések és kirakodóvásár várták az embereket, akik nemcsak helyből, hanem a környékről is érkeztek szép számmal. Alsóörs önkormányzata szervezte meg a vidám programot az érkezőknek, akik nagyon szívesen fogadták a nyárvégi ajándékot. 

Ahogy minden évben, idén is felkereste Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere és felesége a színes, vidám forgatagot. A polgármester kiemelte, gyermekkorától kezdve jár az alsóörsi búcsúba, ami szép emlékeket idéz fel benne. Arról is beszéltek, hogy örömmel látják a jókedvet, és a színes, vidám program kedvezően érinti az idegenforgalmat is, mert sokan érkeznek ilyenkor is ide, amikor a nyári szezont búcsúztatják. – A nyarat természetesen nem, mert kitűnő az idő és a Balaton hőmérséklete is alkalmas fürdőzésre, úszásra – hangsúlyozta Hebling Zsolt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában