Világnap

2023.10.06. 08:40

Köszöntötték Nemesgulácson a szépkorúakat

Immár hagyomány Nemesgulácson, hogy az idősek világnapja alkalmából köszöntik a település szépkorú polgárait.

Szijártó János

Jelentős érdeklődés kísérte az idősek világnapja alkalmából rendezett programot Nemesgulácson Fotó: szervezők

Ezúttal is terített asztalokkal várták a meghívottakat a művelődési házban, ahol Tiszta Zsolt alpolgármester köszöntötte az ünnepelteket, majd átadta az ajándékcsomagokat a három jubiláló házaspárnak. Idén Fekete János és Feketéné Szántó Edit, Raposa Róbert és Raposáné Csemba Zsuzsanna, valamint Papp Tibor és Papp Tiborné fogadhatta a gratulációkat. Az ajándékcsomagok átadása után Beke Zsolt plébános mondott áldást a jelenlévőkre, külön kiemelve a kerek évfordulójukat ünneplő párokat.

A műsort a település legkisebbjei kezdték, a Napsugár Óvoda apróságai kedves zenés, verses, táncos műsorral készültek. A taps megjárt nekik, ahogy Molnár Andrea és Czékó Ilona felkészítő pedagógusoknak is. A kicsik után a Keresztury Dezső Általános Iskola két 6. osztályos tanulója, Csontos Benjamin és Körmendi Tamás mondott verset. A résztvevők örömére Steerné Tamás Edina, Gaálné Vigánti Veronika, Soós Csilla és Kiss Ildikó is szavalt. A verses műsort könnyedebb program követte, előbb a Révfülöpi Nyugdíjas Egyesület kórusa dalolt régi népdalokat közösen a vendégekkel, majd a Táncoló Talpak Tánccsoport tagjai nevettették meg a közönséget két paródiával. A rendezvény hagyományosan az együtt elfogyasztott finom vacsorával zárult.

Forrás: szervezők

Az idősek napjához kapcsolódott az Egészséges Magyarországért szűrőbusz megjelenése, amely különböző szűrővizsgálatokra biztosított lehetőséget az érdeklődők számára ingyenesen 9 és 15 óra között. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában