Litéri Tárcsás Piknik

2023.10.11. 13:00

Litéren ismét jó volt együtt lenni

Nagy örömmel tapasztalták a szervezők, hogy a megváltozott időpont ellenére igen sok csapat nevezett, s minden eddiginél többen látogattak ki a 4. Litéri Tárcsás Piknikre az elmúlt hétvégén.

Benkő Péter

Fotó: Varju Zsolt

Osváth Örs polgármester lapunknak elmondta, a rendezvényen mindenki nyertesnek számít, hiszen a legnagyobb nyeremény, amit kaphatunk, az együtt töltött minőségi idő. – A legcsodálatosabb az volt, hogy bármerre néztem mindenhol mosolygó arcokat láttam, kedélyesen beszélgető vagy éppen sütögető barátokat, családokat, együtt játszó gyerekeket, együtt táncoló fiatalokat és régebb óta fiatalokat – emiatt fontosak a hasonló programok.

Fotó: Varju Zsolt 

A zsűri a főzőverseny során türelemmel kóstolta és véleményezte az ételeket. Az idei zsűritagok Csiszárné Baranyai Anita, a Zöldág Kulturális Egyesület elnöke, Kondics István Litér község díszpolgára, Szabó János Róbert esperes-lelkipásztor és Osváth Örs voltak. A rendezvényt idén a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alap támogatta, valamint az önkormányzat és helyi vállalkozók. A fővédnök Kontrát Károly országgyűlési képviselő, a védnök Szedlák Attila a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Főigazgatója volt. Nagy köszönet illeti a Litéri Baráti Kör Egyesület tagjait, akik évről évre fáradtságot nem kímélve megszervezik a rendezvényt! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában