Karbantartási munkák miatt

2023.10.18. 11:00

Vízhiány és ivóvíz-zavarosodás várható a hegy lábánál novemberben

Nyomásingadozás, vízhiány és ivóvíz-zavarosodás várható Badacsonytomajon november 9-én 9 és 12 óra között karbantartási munkák miatt - derül ki a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. minapi közleményéből.

Szijártó János

A vízhiány várhatóan Badacsonyban az Egry sétány mellett, az Ősz, a Tavasz, a Nyár, a Muskotály, a Csabagyöngye, a Móricz Zsigmond utcákban és a MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Kutató állomásánál fordulhat elő. 

- Társaságunk az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. Kollégáink mindent megtesznek a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében - írja a DRV Igazgatási és Kommunikációs Osztálya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában