Ünnepelt

2023.11.19. 14:20

Ennél meghatóbbat nem látsz: szülinapi bulit kapott az ajkai menhelyen élő kutyus +videó

A Vahur Állatvédő Egyesület felhívást tett közzé a minap, hogy szeretnék meglepni egyik árvájukat, Debórát a második születésnpaján. Végül egész kerek kis szülinapi bulit kapott az eb.

Veol.hu

Mint az ajkai egyesület a közösségi oldalán írta, a kétéves ebnek többen küldtek ajándékokat. Közösségi oldalukon fotókon és TikTok-csatornájukon videón mutatták meg, milyen jól sikerült Debóra születésnapja. Mint megtudtuk, újabb gazdira váró ebeknek is szeretnének hasonló meglepetést okozni. Csinos 25-én, Sessy pedig 29-én ünnepel majd. Persze mindegyik kutyusnak az lenne a legnagyobb ajándék, ha végre gazdira lelnének, de a Vahurnál így is igyekeznek a napjaikat szebbé tenni. És mint látható, ebben mások is segítenek nekik. 

A közelmúltban egyébként rengetegen, köztük sok kisgyermekes család kereste fel a Vahur menhelyet Ajkán, ahol az állatok világnapja alkalmából nyílt napot rendeztek, hogy bemutassák az életüket, és látogatóik adományokkal, tombolákkal is segítsenek a gazdátlan kutyák sorsán. Mint megtudtuk, a menhelyen nagyon fontosnak tartják, hogy látogatóik minél fiatalabb korban megismerkedjenek a felelős állattartással, az örökbefogadással, az ivartalanítás jelentőségével. Céljuk, hogy minél több árva állat találjon szerető gazdára, és az is nagyon jó, ha a látogatók megsétáltatják a négylábúakat, de arra is van példa, hogy ilyenkor választják ki a gazdik a leendő négylábú társukat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában