Munkálatok miatt

2023.11.04. 09:00

Ideiglenes forgalmirend-változás lép életbe két devecseri utcában

Az Arany János és a Zrínyi utcában ideiglenes forgalmirend-változás lép életbe a közterületek környezetében zajló nagyszabású út- és közműépítési munkálatok miatt.

Tóth B. Zsuzsa

Az Arany János és a Zrínyi utcában ideiglenes forgalmirend-változás lép életbe

Forrás: önkormányzat

Mindkét közterületen ideiglenesen feloldják az egyirányú forgalmi rendet. A Vásárhelyi utcában megkezdődött a régi, elavult ivóvízhálózat és a lakossági bekötések teljeskörű cseréje a közterület teljes hosszán. A földmunkavégzés miatt az úttest csak részben járható. Aszfaltburkolatot kap továbbá a Zrínyi utca Arany János utcára kivezető szakasza. A jelenleg még murvás útszakaszon szintén megkezdődtek a munkálatok, a közlekedési útvonalat emiatt lezárták. A munkaterületekhez kapcsolódó szűk mellékutcákban a megszokott útvonalak teljes, illetve részleges korlátozásával nehezebbé vált a közlekedés. A forgalomtechnikai intézkedéssel az Óváros régi utcái lakóinak közlekedését szeretnék segíteni. A városvezetés bízik benne, hogy mihamarabb új ivóvízhálózat és egy új, aszfaltburkolatú közlekedési folyosó fogja szolgálni a lakóközösséget. Kérik a munkálatok idejére a lakóközösség együttműködését és türelmét. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában