Látogatás

2023.11.12. 17:00

Navracsics Tibor amerikai kutatóintézetek vezetőivel tárgyalt

A gondolat- és tapasztalatcsere révén fejlődhetünk, jó gyakorlatokat építhetünk be a hazai területi politika stratégiai céljai közé is. Ezeket a gondolatokat fogalmazta meg Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az elmúlt napokban Washingtonban tett látogatása kapcsán.

Tóth B. Zsuzsa

A városban a The Heritage Foundation alelnökével, a Hudson Institute Európa-Eurázsia Központ vezetőivel, valamint az International Republican Institute képviselőivel találkozott – írta közösségi oldalán. Az amerikai kutatóintézetek vezetőivel a magyar-amerikai kapcsolatok helyzetéről, valamint a generációk, illetve országok közötti tudásmegosztásról beszéltek. 

Navracsics Tibor a közelmúltban több napot töltött az Egyesült Államokban. Részt vett és beszédet mondott például Toroczkai Csaba Táj fényei című kiállításának New York-i megnyitóján is. Mint arról beszámoltunk, az utazó tárlat, amely Balaton, a Bakony és a Balaton-felvidék tájait örökítette meg, Tokió és Veszprém után érkezett meg Amerikába. 

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában