Köszöntés

2023.11.22. 07:00

Nyugdíjasok délutánja Csóton

A község önkormányzata és képviselő-testülete a település faluházában köszöntötte a szépkorúakat. A jó hangulatú délutánnak több mint három évtizedes múltja van.

Haraszti Gábor

Kató néni is köszöntötte a csóti nyugdíjasokat Fotó: önkormányzat

Kékesi István polgármester – akkor még iskolaigazgatóként – 1992-ben az egykori kultúrházban köszöntötte először az időseket. Az idei rendezvényen a polgármester mellett Vörösvári Istvánné alpolgármester és Vörösvári-Musicz Evelin közművelődési szakember fogadta a megjelenteket.

– Az élet gazdag tapasztalatokkal, olykor nehézségekkel és problémákkal szőtte be éveiket, de szép számmal akadtak mindannyiuk életében boldog, csodás pillanatok családjaik, gyermekeik, unokáik körében. A mai napot is a boldogság, a szeretet és a vidámság jegyében ünnepeljük együtt. Legyenek büszkék minden elért mérföldkőre, és élvezzék a mindennapok kínálta szép pillanatokat – fogalmazott Vörösvári-Musicz Evelin.

A beszédet követően köszöntötték a falu legidősebb lakóit, a 88 esztendős Biró Lajosnét és a 94 éves Dely Gézát. Mariska néni évtizedekig dajka volt a csóti oviban, és a mai napig minden helybelit név szerint ismer. Az ajándékok átadását követően a Csóti Csodavilág Óvoda apróságai adtak műsort, majd Ihos József, Komáromi István és a Hazai Vegyes Pálinkás Csoport lépett fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában