LED-re fel!

2023.11.03. 10:00

Újra ingyenes lakossági izzócsereprogram Veszprémben

November végéig lehet regisztrálni a veszprémieknek az ingyenes lakossági LED-izzó-csereprogramba.

Juhász-Léhi István

Nem árt tudni, hogy csak azok regisztrálhatnak, akik az előző ütemben nem jelentkeztek. A programban az önkormányzat és a CYEB Energiamegoldások Kft. közötti megállapodás értelmében a társaság LED-égőket biztosít a veszprémi háztartásoknak, míg az önkormányzat a csereprogram megszervezésében és az izzók helyi szétosztásában nyújt segítséget.

Mint ismert, a program lényege, hogy a veszprémi lakosok meghatározott feltételek mellett ingyenesen juthatnak LED-égőkhöz, és lecserélhetik a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű fényforrásokra. Ehhez először egy regisztrációra van szükség a ledcsere.hu oldalon, ahol azok igényelhetnek korszerű izzót, akiknek a nevén villanyszámla van, és veszprémi lakcímkártyával rendelkeznek. A honlapon meg kell adni a szükséges adatokat, majd ezek alapján egy algoritmus megmondja, hogy az adott háztartás hány LED-izzóra jogosult. A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Veszprémet kell megjelölnie az igénylőnek.

A programban való részvételre november 30-ig lehet regisztrálni a veszprémi lakosoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában