Nyugdíjasok találkoztak

2023.12.15. 16:00

A közösség ereje: együtt, elegáns környezetben

Meghitt adventi hangulatban, kedves és szép közös emlékeket felidézve, kitűnő beszélgetés mellett találkoztak egymással a Balatonfüredi Nyugdíjas Polgári Egyesület tagjai a helyi Astoria Hotelben a minap.

Kovács Erika

Meghitt hangulat jellemezte az estét

Fotó: Kovács Erika

Fellegi Erzsébet elnök méltatta köszöntőjében az egyesületet, majd egy Wass Albert-novellával teremtett meghitt karácsonyi hangulatot. Böröcz István önkormányzati képviselő, a helyi turisztikai egyesület elnöke, a Balatonfüredi Yacht Club ügyvezetője beszélt egyebek mellett a város idegenforgalmáról, a területet érintő fejlesztésekről. Bemutatta a kikötőt, illetve a sportegyesületet, mely a legrégebbi az országban, majd meg is hívta az egyesületet tavaszra. 

A találkozón Fejes Gabriella korábbi elnök osztotta meg gondolatait a többiekkel, majd többen műsort adtak, verset, ünnepi gondolatokat olvastak fel, mondtak el, így Nagybaji Imre Lászlóné, Varga Jánosné, Boksay Györgyné, Kriston Valéria és Paál Sándor. Az esten a kellemes beszélgetés mellett finom halászlét, házi süteményeket kínáltak a megjelenteknek. 

Az egyesületet Schindele György alapította, aki tiszteletbeli elnök jelenleg is. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában