Közlekedés

2023.12.17. 16:15

Hamarosan módosul a helyi járati díjszabás Veszprémben

A város önkormányzata közgyűlésének december 14-i döntése alapján 2024. február 1-jétől módosul a helyi autóbusz-közlekedés egyes szolgáltatásainak díjszabása.

Benkő Péter

Fotó: Benkő Péter

A tanuló-, illetve a kisgyermekes havi bérlet ára egységesen 350 forint lesz, a 2024. február 1-jei és azt ezt követő kezdő érvényességgel a bérletek az új díjszabás szerint vásárolhatók meg. A január havi kezdő érvényességű bérletek továbbra is a január 31-ig hatályos díjszabás szerint válthatók meg.

A technikai átállás miatt a két vasúttársaság jegypénztáraiban, jegyautomatáin és applikációiban, valamint mobil-bérletvásárlás esetén a mobil-jegyapplikációban január 16-tól 31-ig kizárólag a vásárlás napjával megegyező kezdő érvényességgel váltható bérlet és napijegy. Elővételi igény esetén ebben az időszakban keressék a V-Busz ügyfélszolgálatát, valamint az egész nap elérhető jegykiadó automatákat.

A helyi járati szolgáltató arról is tájékoztat, hogy üzletszabályzatát a fentiekkel összhangban február 1-jétől tervezi teljeskörűen módosítani, ami hamarosan elérhető lesz honlapjukon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában