Közelebb, mint hinnéd

2023.12.26. 16:00

Karácsonyi pálma – város- vagy vármegyeháza?

Karácsony és pálma? Nincs itt képzavar? Nincs bizony, ha egy harmadik szót is beillesztünk a mondatba, az pedig a verseny. Versenyeznek középületeink abban, hogy vajon melyiküké lesz az idei pálma. Erre pedig olvasóinktól várjuk a véleményt, mondhatjuk azt is, szavazatot.

Benkő Péter
Vármegyeháza ünnepi fényekben
Fotó: Benkő Péter

Mind a városháza, mind a vármegyeháza csodás ünnepi kivilágításban tündököl karácsony ünnepének táján. De vajon melyik szebb az estében? Ha lehet egyáltalán versenyeztetni a díszítést, a kivilágítást. Mert mindegyik épület jellege, mérete, környezete más, mégis, kíváncsiak vagyunk: a városháza vagy a vármegyeháza karácsonyi dekorációja, fényei illenek jobban az épülethez és környezetéhez? Előbbihez képzeljük oda a fényárban pompázó tűztornyot, utóbbihoz pedig hatalmas méretét, ami miatt több munkát igényelt kellően elegáns karácsonyi hangulatúvá varázsolni. Várjuk olvasóink véleményét. 

Kivilágított városháza
Fotó: Benkő Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában