Szórakozás

2024.01.16. 16:00

Hatalmas buli kerekedett Litéren a Csusszanj! szánkópartin

A rendezvény kiváló lehetőséget nyújtott a családoknak a szórakozásra, az ismerkedésre, barátkozásra. A gyerekek nevetve csúsztak le újra és újra a hangulatos fényekkel megvilágított pályán, öröm volt látni a sok boldog gyermekarcot. A remek háttérzenéről DJ Matthew Lenner gondoskodott.

Benkő Péter

Fotó: Ugray Adrián

– Az önkormányzat köszöni a Litéri Baráti Kör Egyesület tagjainak a sok háttérmunkát. Ugyancsak elismerés illeti mindazokat, akik segítettek az elsősegélypontnál, a tea, forralt bor és sütemények elkészítésében, valamint a szánkóforgalom irányításában, a bálák folyamatos visszarendezésében, és persze nem feledkezünk meg azokról sem, akik önkéntes alapon, sokszor éjszakába nyúlóan működtették a hóágyút a héten – összegezte Osváth Örs polgármester lapunknak. 

Fotó: Ugray Adrián 

Az eseményt a Litéri Baráti Kör Egyesület szervezte, támogatója a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség, a Bethlen Gábor Alap és Litér Község Önkormányzata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában