Díj

2024.01.17. 17:00

Ki lesz az Év Veszprémi Mentőse?

Az önkormányzat közgyűlése a kitüntetések adományozásáról, valamint a kitüntetésekről szóló rendelete alapján az Országos Mentőszolgálat Veszprémi Mentőállomásának állományába tartozó mentősök részére, a betegellátás érdekében kifejtett példamutató munka elismerésére egy fő mentős részére Az Év Veszprémi Mentőse díjat adományoz.

Benkő Péter

illusztráció

Az elismerést bármely veszprémi bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes, veszprémi székhelyű jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet kezdeményezheti. A javaslatokat a közjóléti bizottság véleményezi és terjeszti a közgyűlés elé, a díjat pedig a Mentők Napja alkalmából megrendezett ünnepség keretében adják át. Kérik, hogy a javaslataikat a felterjesztő nevének, bejelentett veszprémi címének megjelölésével az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezet vezetője részére címezve legkésőbb január 31-ig megtenni szíveskedjenek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában