Karbantartás

2024.01.06. 07:00

Megtisztítják az ivóvízmedencéket

A szolgáltató Bakonykarszt Zrt. tájékoztatja a várpalotai üzemmérnöksége által ellátott településeken élőket, hogy a jogszabályban foglaltaknak, a közegészségügyi előírásoknak megfelelően ivóvízmedence-mosatási feladatot végeznek.

Benkő Péter

illusztráció

Forrás: Pixabay

A medencemosatások ideje alatt az adott település magasabban fekvő helyein átmeneti vízhiány, az alacsonyabban fekvő utcákban pedig nyomáscsökkenés várható. A víz átmenetileg kissé opálos színű lehet, ám mindvégig használható, azaz iható marad. Az alábbiakban összefoglaljuk, mely településeket milyen időpontban érintenek a munkák.

Hajmáskéren január 15-én, hétfőn 8 és 11 óra között, Öskün szintén ezen a napon 12 és 15 óra között dolgoznak. Sóly község január 16-án, kedden 8 és 11 óra között, míg Királyszentistván és Vilonya területe ugyancsak ezen a napon 12 és 15 óra között kerül sorra. Berhidán és Ősiben január 17-én és 18-án, szerdán és csütörtökön 8-tól 14 óráig dolgoznak.

Várpalota városát több napon át érinti a medencemosatás, először a Kálvária medencét tisztítják 19-én, pénteken 8 és 14 óra között. A Széltető medence 22-én és 23-án, hétfőn és kedden kerül sorra, mindkét napon 8-tól 14 óráig folynak a munkák. A Tési-dombi medencét január 24-én és 25-én, szerdán és csütörtökön tisztítják, mindkét nap 8 és 14 óra között. A munkákat Pétfürdőn fejezik be január 29-én és 30-án, hétfőn és kedden, ugyancsak mindkét napon 8-tól 14 óráig dolgoznak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában