Közlekedési helyzet

2024.01.09. 12:00

Tél, II. felvonás – nyitány

A hideg évszak több mint egy hónapja megmutatta magát, vasárnap délután pedig ismét hidegre fordult az idő, s hullott némi csapadék. Megnéztük, mi a helyzet a közlekedés kapcsán a vármegyeszékhelyen.

Benkő Péter

Havat csak az út menti parkolókban láttunk

Fotó: Benkő Péter/Napló

Összegzésként elmondható, az utak, járdák mindenütt tiszták, jól járhatók a városban gyalogosan, autóval és a tömegközlekedés is az előírtaknak megfelelően működik. Különösebb veszélyhelyzettel nem találkoztunk, egyedül arra hívjuk fel olvasóink figyelmét, hogy egy-egy útkereszteződésben lehetnek kisebb jeges tócsák, így fékezéskor és induláskor erre nem árt figyelni. Havat csak itt-ott az utak menti parkolókban láttunk kis mennyiségben. 

A város közútjai tiszták, jól járhatók
Fotó: Benkő Péter/Napló

A máról holnapra virradó éjszaka erős fagy várható, csapadékot nem jeleznek, így ha az utak szárazak maradnak, holnap sem okoz majd különösebb gondot autóba ülni. Mindenesetre az égbolt felhős, így javasoljuk városon belül is a tompított fényszóró használatát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában