Hasznos információk

2024.02.01. 17:00

Februárban lejárnak a tavalyi parkolóbérletek

A 2023-as évben megváltott bérletek 2024. február 10-ig érvényesek - derül ki a Badacsonytomaj Városüzemeltető Közhasznú Nonprofit Kft. tájékoztatójából. Eszerint az idei évre február 5-től lehet a bérleteket megváltani a cég badacsonytomaji irodájában, ügyfélfogadási időben.

Szijártó János
Badacsonytomajon a parkolókban a helyszínen megváltott jegyek díjszabása nem változott a tavalyi évhez képest
Fotó: Szijártó János/Napló

A parkolókban a helyszínen megváltott jegyek díjszabása nem változott a tavalyi évhez képest. Ami a bérleteket illeti, Badacsonytomajon bejelentett állandó lakóhellyel rendelkező természetes személyek részére rendszámra szóló idény bérlet 8 ezer forintba kerül, az üdülő ingatlannal, vagy munkahellyel rendelkező természetes személy rendszámra szóló idény bérlete 25 ezer forint. A Badacsonytomajon bejelentett állandó lakhellyel, vagy üdülőingatlannal rendelkező természetes személy, illetve badacsonytomaji székhellyel, vagy telephellyel rendelkező jogi személyek, és jogi személyiséggel rendelkező más szervezetek rendszám nélküli idény bérlete 45 ezer forint. Bármely természetes személy, vagy jogi személyek, és jogi személyiséggel rendelkező más szervezetek rendszám nélküli idény bérlete 70 ezer forint. A tavalyi évhez képest annyi változást történt a parkolási rendben, hogy a Bogyai úti és az Egry József Művelődési Háznál lévő parkolókban bérlettel, csak az arra kijelölt helyen lehet várakozni.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában