Emlékezés és ünneplés

2024.02.14. 14:00

Gyémántlakodalmas házaspárokat hív vacsorára Veszprém polgármestere

Hatvan esztendő nagy idő egy város, hát még egy család, egy házaspár életében. Az együtt töltött évek emlékének megidézésére, az örömök, eredmények és a kihívások felelevenítésére invitálja most a gyémántlakodalmukat ünneplő párokat Veszprém önkormányzata nevében Porga Gyula polgármester.

Juhász-Léhi István

Töltsünk el együtt egy közös vacsorát, megemlékezve az elmúlt évekről, nosztalgiázva a régmúlt időkön, beszélgetve a család és a házasság kötelékének erejéről, amely átsegít minden nehézségen, áll a meghívóban. 

Emlékezésre és ünneplésre, házassági emlékeik felidézésére várják a 60 esztendővel ezelőtt házasságot kötött veszprémieket, akik szívesen megosztanák a terített asztalnál közös életük emlékezetes pillanatait, mert a házasság és a család olyan érték, melyet ünnepelni kell. Szeretettel várják a jelentkezéseket a [email protected] e-mail címen, illetve a 06(20)351-3737 telefonszámon március 28-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában