Összefogás

2024.02.14. 09:00

Jótékony céllal rendeztek farsangi mulatságot Monostorapátiban

A település teljes lakossága összefogott annak érdekében, hogy a Művészetek Völgye Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulói ballagására gyűjthessenek a jótékony céllal megrendezett farsangi mulatságon.

Tóth B. Zsuzsa

A Művészetek Völgye Általános Iskola tanulói remek műsorszámokkal színesítették a farsangi mulatságot

Forrás: iskola

A művelődési házban az alsó és a felső tagozatosok maskarás ünnepét külön rendezték, míg a kicsik inkább külön-külön bújtak jelmezbe, a felsősök csoportosan öltöztek be. Kis műsorokat adtak elő, színdarabokat, zenés, táncos produkciókat, felelevenítve Lúdas Matyi és Hófehérke történetét, vagy éppen egy repteret varázsolva a színpadra. A kreativitás és ügyesség terén bizonyítottak a gyerekek, szülők, pedagógusok, de a siker érdekében támogatta az eseményt a szülői munkaközösség, dolgozóival az önkormányzat és a falu lakossága is. Ezt bizonyítja, hogy csak a tombolára felajánlott torták száma is megközelítette a húszat. A jól sikerült mulatságon a végzős tanulók szedték a belépőjegyet, árulták és sorsolták a tombolát, derekasan helytálltak a háttérmunkák terén. A bevételt a hagyományok szerint az ő búcsúztatásukra, a ballagásra és annak költségeire költik majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában