A Veszprém Tv jövő heti műsoraiból

2024.03.21. 09:00

Új adással jelentkezik a Veszprém Televízió közéleti magazinműsora

Március 25-én, hétfőn új adással jelentkezik a Veszprém Televízió közéleti magazinműsora, a Beszéljünk róla!.

Veol.hu

Forrás: Pexels.com

Tizenöt év után, januárban távozott a Balluff-Elektronika Kft. ügyvezetője, Ötvös Tamás. Utódja Takács Ákos, a Balluff globális minőségügyi vezetője lett. A közéleti magazinműsorban bemutatkozik az új ügyvezető, aki beszámol a nézőknek arról is, hogyan ünnepli idén a cég fennállásának 35. évfordulóját. A telephely 1989-es alapítása óta folyamatosan nőtt és fejlődött, és a második legnagyobb fejlesztési bázissá és a három gyártó telephely közül a legnagyobbá vált. A Balluff-Elektronika Kft. veszprémi, csetényi és budapesti telephelyeivel kulcsszerepet tölt be a cég globális növekedési pályáján. Ennek megfelelően a vállalat 2023 novemberében a veszprémi, teljesen automatizált logisztikai központ megnyitásával megerősítette saját termelési és logisztikai hálózatának kapacitásait, és tovább folytatja beruházásait a Balluff-Elektronika Kft.-nél.

2023-ban vármegyénkben összesen 2516 káresemény történt, ebből 588 alkalommal tűzesetnél, 1928-szor műszaki mentésnél kellett beavatkozni. A markáns különbséget a szabadtéri tüzek csekély száma és a viharos időjárás okozta műszaki mentések gyakorisága jelentette. A közéleti magazin vendége lesz Csillag István tűzoltó ezredes, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője, aki értékeli a 2023-as évet, de beszámol az idei esztendő kiemelt feladatairól is.

Március 25-én, hétfőn az adás szerkesztő-műsorvezetője, Kálóczi Beáta várja a nézőket a képernyők elé. 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában