Fesztivál a Malom-tónál

2024.04.26. 20:00

Elkezdődött Tapolca tavaszi ünnepe

Koncertekkel, előadásokkal, gyermekprogramokkal, kiállítókkal nyílt meg a Tapolca Tavasz fesztivál pénteken a Malom-tó partján.

Tóth B. Zsuzsa

A megnyitóünnepségen Dobó Zoltán polgármester elmondta, hogy péntek délutántól vasárnap délutánig az egész családnak olyan programokat ad az esemény, amely kultúrában, együtt töltött időben egyaránt minőséget jelent. 

Gryllus Vilmos koncertjével nyitotta meg kapuit a Tapolca Tavasz fesztivál pénteken
Fotó: Tóth B. Zsuzsa/Napló

– Elsősorban a gyermekes családokra gondoltunk, de késő délutánonként a felnőttek is szórakozhatnak, koncerteken vehetnek részt. Ne feledkezzünk el arról, hogy hol élünk, keressük a boros és gasztrosátrakat, és ezen élmények közepette szenteljünk időt az emberek közötti kapcsolatokra, barátságokra. Hiszen ez a legfontosabb, és ebből táplálkozunk – mondta a polgármester. 

A színpadon Gryllus Vilmos játszott és énekelt a gyerekeknek, majd a Lépjünk a Holdra zenekar játszott a kertmozi előadása előtt. Szombaton és vasárnap jóga, örömtánc, gyermekprogramok és koncertek sora vár mindenkit kézműves kirakodóvásárral a pályázati támogatással szervezett eseményen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában