Arács napja

2024.04.04. 07:00

Értékek nyomában

Arács napja – Az értékek nyomában Arácson címmel gazdag programsorozatot szervez Balatonfüred arácsi városrészében a Balatonfüred Városi Értéktár Bizottság (BVÉB), az Arácsért Alapítvány, a Balatonfüred Városért Közalapítvány és a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. április 6-án, szombaton.

Kovács Erika

Az Arácsi Népháztól indul az Arácsi detektívek a balatonfüredi értékek nyomában című értékkereső, nyomozós játék 11 órakor. Az előzmény, hogy a BVÉB 13+1 huncut tagja elbújik Arácson, és egy menetlevél segítségével lehet megtalálni őket. A nyomravezetőknek jutalom jár. 16 órától rendezik meg az Értékek délutánját a népházban. Itt a Balatonfüredi Értéktárba felvett új értékeket mutatják be és okleveleket adnak át. Szerveznek futóversenyt, majd Kovács Emőke, a Balaton történetének kutatója Balatoni Értéktár – 200 év a Pannon tenger múltjából című könyvét mutatják be író-olvasó találkozón. Este szeretetvendégségre hív mindenkit az Arácsért Alapítvány. Szombaton vezetett arácsi sétán is részt lehet venni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában