Miniszterelnöki látogatás

2024.04.22. 15:58

Győrffy Balázs: Kiállok a magyar gazdálkodók érdekeiért

Orbán Viktor országjáró kampányának első útja Nemesgörzsönybe vezetett. Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, a település korábbi polgármestere közösségi oldalán azt írta, óriási megtiszteltetés, hogy a miniszterelnök szülőfalujába látogatott.

Haraszti Gábor

Orbán Viktor (jobbra) és Győrffy Balázs (középen) közösen egyeztetett a gazdákkal

Fotó: Benko Vivien Cher

Mint ismert, Győrffy Balázs negyedik helyen szerepel a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőjelöltjei között. Minden bizonnyal ez is szóba került az Orbán Viktorral való találkozás során.

- Óriási megtiszteltetésben volt ma részem: szülőfalumba, Nemesgörzsönybe látogatott Orbán Viktor miniszterelnök úr, hogy a környékbeli gazdálkodókkal megvitassa az európai agrárpolitika problémáit. Az elmúlt időszakban számos nehézséggel kellett szembenéznünk, de a Kormány és a gazdák közötti szoros szövetség a garancia arra, hogy közösen megtaláljuk a megoldásokat. Ehhez viszont Brüsszelben változásra van szükség! Megválasztásom esetén határozottan kiállok majd az Európai Parlamentben a magyar gazdálkodók érdekeiért – mondta a képviselőjelölt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában