Mindenki örömére

2024.04.03. 10:58

Kivilágított futtató várja a kutyásokat Veszprémben

Kiépítették a világítást a kutyafuttatóban a Barátság parkban, így oda este is nyugodtan, biztonságos körülmények között mehetnek be a kutyások. Ezt láttuk április 2-án, kedden este is, amikor egy kutyus boldogan futkosott a kerítéssel körbevett területen, a gazdi legnagyobb örömére.

Kovács Erika

Ovádi Péter kormánybiztos, országgyűlési képviselő 2021. november 6-án közösségi oldalán azt írta, a Barátság parkban rendezett I. Mázli napon vehették birtokba a kutyatulajdonosok az új kutyafuttatót. 

Kivilágított kutyafuttató várja a négylábúakat és a gazdikat a Barátság parkban
Fotó: Kovács Erika/Napló

– Sok megkeresés érkezett hozzám ezzel kapcsolatban, nagy igény mutatkozott egy speciális zárt helyre, ahol a városrészben élő kutyások biztonságban futtathatják négylábú kedvenceiket. Sok boldog kutyus és gazdi lepte el a Barátság parkot, ahol rendőrségi kutyás bemutatóval, amatőr agilityversennyel és gazdi-kutyus fotózással is készültek a szervezők. A rendezvényen a Vackoló Állatvédő Egyesület és az Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány támogatására is lehetőség nyílt, mely szervezeteknek ezúton is köszönöm emberfeletti munkájukat. Köszönöm a szervezők munkáját, közös ügyünk az állatvédelem – fogalmazott Ovádi Péter. 

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. három nap alatt és egyetlen fa kivágása nélkül építette ki a kutyafuttatót, és nemrég a közvilágításról is gondoskodtak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában