Fontos fejlesztések

2024.04.05. 20:25

Lasztovicza Máté polgármesterjelölt utcafóruma Tapolcán

A legfontosabb a fejlesztések sora, az orvosi ügyelet visszahozása, a tan­uszoda megépítése.

Tóth B. Zsuzsa

Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje első alkalommal tartott utcafórumot

Fotó: Tóth B. Zsuzsa / Napló

Többek között erről beszélt a Kazinczy téren tartott utcafórumán Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje. Amint elmondta, 

az uszodának ott kell megépülnie, ahol a helyiek szeretnék,

 de a helyi járati közlekedés rendezésére ugyancsak szükség van, sőt, korszerűbb autóbuszokat kell munkába állítani. Fejlesztések sorának kell készülnie a városban. 
– A keleti városrészben több közösségi tér, játszótér kialakítására, parkolók aszfaltozására lenne szükség. Fontos lenne egy szakembercsoporttal egyeztetve megoldani kormányprogramból az Y házak felújítását. A kilenc ház mindegyikében száz lakás van, nagy közösséget érintenének a fejlesztések – mondta a polgármesterjelölt. Hozzátette, hogy minden körzetben tartanak majd fórumot, hogy megismerjék az ott élők problémáit. 
A fórumon részt vevők a fenti témákon túl többek között kutyafuttató kialakítását és a parkok jobb felszereltségét jelezték igényeik között. 

Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje első alkalommal tartott utcafórumot, de a város minden körzetébe szeretne eljutni hasonló céllal. A jelölt mellett Horváthné Somogyi Ildikó, a 7-es és Törőcsik Attila, a 6-os számú választókerület képviselőjelöltje is bemutatkozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában