Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület

2024.04.19. 11:05

Új munkaszervezet-vezetőt választottak

Az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület új munkaszervezet-vezetőt is választott a napokban tartott monoszlói közgyűlésén.

Szijártó János

Az előzményekről Rédei Zsolt, a 77 civil szervezetet, 216 vállalkozást és 53 önkormányzatot összefogó egyesület elnöke elmondta, hogy a korábbi munkaszervezet-vezető megbízatása megszűnt, így ideiglenesen Baranyi Piroska vállalta a feladat ellátását addig, amíg nem találnak erre új személyt. 

Kovács Szilvia lesz az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület új munkaszervezet vezetője július elsejétől
Kovács Szilvia lesz az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület új munkaszervezet-vezetője július elsejétől
Fotó: Szijártó János/Napló

A pozícióra kiírt pályázatra tízen jelentkeztek a megadott határidőn belül. Mint elhangzott, a jelentkezők a pályázati felhívásban foglaltaknak megfelelő végzettséggel rendelkeztek, a felhívás feltételeinek eleget tettek. Az elnökség az áttekintett pályázatok értékelését követően először öt főre csökkentette a potenciális pályázók létszámát, akik kétkörös egyeztetésen vettek részt. Első körben a munkaszervezetnél betekintést kaptak az ügyviteli feladatokba, majd személyes meghallgatásra hívta őket az elnökség. A tapasztalatokat összegezve döntött úgy az elnökség, hogy az Éltető Balaton-felvidékért Egyesület új munkaszervezet vezetője Kovács Szilvia lesz, aki július elsejétől kezdi meg tevékenységét. Erről a minapi monoszlói közgyűlésen is beszámolt Rédei Zsolt, majd a jelen lévő tagság előtt személyesen mutatkozott be Kovács Szilvia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában