Nyertesek

2017.10.11. 09:30

A Naplóval utaznak – Átadtuk a nyereményeket a játék győzteseinek

Átvették nyereményüket az „Utazz a Naplóval” elnevezésű szeptemberi nyereményjáték győztesei.

Balla Emőke

Fotó: Penovác Károly

A játékban az vehetett részt, aki szeptember 11. és 24. között a Naplóban megjelenő kódot és nevét elküldte sms-ben. Naponta átlag 3500 sms érkezett, a második hét végén meghaladta a 35 ezret. Az „Utazz a Naplóval” című nyereményjátékon 100 ezer forint értékű utazási utalványt nyert a pétfürdői Homoki Ibolya (aki nyereményét egy későbbi időpontban veszi át) és a szentgáli Mürkl Zoltán, 500 ezer forintos utazási utalványt nyert a tihanyi Szabó István.

Fotó: Penovác Károly

A nyertesek szeretnek utazni, belföldre és külföldre egyaránt, ezért is vettek részt a Napló nyereményjátékán. Mürkl Zoltán is sokfele járt már az országban, de külföldre is eljutott, többek között Horvátországba, Ausztriába, Szlovákiába, Csehországba. Szabó István és felesége is gyakran utaznak belföldön, legutóbb az unokákkal a dunántúli várakhoz kirándultak. Külföldön is többször voltak már, idén Szlovéniában, jövő héten Szlovákiába készülnek. Figyelik a Napló nyereményjátékait, máskor is örömmel neveznek, mondták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában