Romantikus darab

2017.11.04. 12:00

Jövőre veled, ugyanitt: ezúttal a játékszínben

Váradi Eszter Sára és Keller János előadásában láthatja a közönség a Jövőre veled, ugyanitt című vígjátékot a Latinovits–Bujtor Játékszínben.

Balla Emőke

Váradi Eszter Sára és Keller János, a Vörösmarty Színház színészei a veszprémi előadásban Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

Fotó: GEGE

A Veszprémi Petőfi Színház vezetésében évekkel ezelőtt merült fel Bernard Slade Jövőre veled, ugyanitt című romantikus vígjáték bemutatójának gondolata, melyhez örömmel csatlakozott koprodukciós partnerként a székesfehérvári Vörösmarty Színház. A kétszereplős darabot világszerte sikerrel játsszák.

Váradi Eszter Sára és Keller János, a Vörösmarty Színház színészei a veszprémi előadásban Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

A történet sokak számára ismerős: különös szerelmi kapcsolat a férfi és nő között, akik évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt, s azután mindketten mennek a dolgukra. A darab rendkívüli érzékenységgel beszél a férfi és nő közötti kapcsolatról. Az előadók, Váradi Eszter Sára és Keller János, a Vörösmarty Színház két színésze egy pillantásból, szinte fél szavakból értik egymást, több mint tizenhat éve alkotnak nyerő párost színpadon. Nem ez az első kétszereplős előadásuk, a Nem bánok semmit sem és a Két összeillő ember sikere után izgatottan készülnek a Jövőre veled, ugyanitt című előadás bemutatójára.

A székesfehérvári premier pénteken este volt a Vörösmarty Színház Kozák András Stúdiószínpadán, a veszprémi bemutató ma este lesz a Latinovits–Bujtor Játékszínben, majd a közönség bérletes előadásban láthatja a produkciót. A díszletet Bátonyi György, a jelmezeket Kárpáti Enikő tervezte, az előadást Hargitai Iván rendezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában