mulattak

2018.02.04. 09:57

Két farsang egy napon Veszprémfajszon

Farsangi mulatságot rendeztek szombaton a településen a kultúrházában.

Molnár Sándor

Fotó : Molnár Sándor

A gyerekfarsang már régi hagyomány itt a faluban, a Veszprémfajszért Egyesült a megalakulása óta megtartja.

Fotó : Molnár Sándor

– Próbáljuk úgy rendezni, hogy a felnőttek farsangja előtt legyen. Szerencsére sikerült idén is így megszervezni és sok gyerek jelezte, hogy eljön. Nyolc-tíz játékkal is készültünk és a délután folyamán ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik beöltöztek és végig játsszák a vidám feladatokat. A farsangot batyus jelleggel rendezzük és minden szülő készül rá. Mi is sütöttünk kakaós kalácsot, meg fahéjas csigát és főztünk teát is – mondta el a szervezők nevében Fertigné Széll Erika, aki segítőként maga is beöltözött.

Fotó : Molnár Sándor

Legtöbben kedvenc filmes hősük börébe bújtak idén. Láthattak az érdeklődők két pókembert, Darth Vadert, Hulkot, a lovagot és persze a kis királylány is ellátogatott Fajszra.

Fotó : Molnár Sándor

A gyerekprogram után a felnőtt farsang este nyolcórakor kezdődött és tartott ameddig bírták a nagyok, akik szintén beöltöztek erre a jeles alkalomra. Sipos Gyula szolgáltatta a mulatós zenét a farsangon, amely nagyon népszerű a településen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában