pegazus parádé

2018.07.05. 17:49

A szerencse jegyében rendeznek gyermekfesztivált Pápán

A 13. Pegazus Parádé gyermekfesztivált a szerencse jegyében rendezik meg július 13–14-én.

Polgár Bettina

A Pegazus Parádé nyitóünnepségét július 14-én 10 órától a Várkertben rendezik Fotó: Polgár Bettina / Napló

Július 13-án a Pegazus Színház Szent István úti épületébe várják az érdeklődőket 15 órától a Pitypang cirkusz című előadásra, melynek megtekintéséhez előzetes telefonos helyfoglalás szükséges. Ugyanezen a helyszínen 16 órától tombolasorsolás vár a látogatókra, majd a várkerti zenepavilonnál folytatódnak a programok. Itt 20.30-tól a Pegazus Színház vidám, zenés műsorát láthatja a közönség, majd tűzzsonglőrök kápráztatják el a közönséget, végül éjszakai játékos ügyességi és bátorságpróbával zárul a nap.

A Pegazus Parádé nyitóünnepségét július 14-én 10 órától a Várkertben rendezik Fotó: Polgár Bettina / Napló

Július 14-én 9 órától a társulat tagjai a Fő téren tartanak gyülekezőt, ahova egy óriási kínai szerencsesárkány is ellátogat. A Pegazus Parádé nyitóünnepségét 10 órától a Várkertben rendezik, majd 11 órától a Csurgó zenekar ad koncertet. 14 órától interaktív buborékshow, majd játékos hétpróba vár a résztvevőkre, ezt követően pedig 16.30-tól fesztiválzáró játékra invitálják a program vendégeit. A parádé kísérőprogramjai ugyancsak sokrétű kikapcsolódást nyújtanak. Többek között régi játékok, kézműves-foglalkozás, babasziget, „szülőmegőrző” sátor alkotja a kínálatot.

A programokra ingyenes a belépés, eső és rossz idő esetén pedig a szombati napon a szabadtéri helyszínek helyett a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházépülete adhat otthont a rendezvénynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában