cseberei juniális

2018.07.06. 07:00

Egész napos mulatságot rendeztek a tobruki strandon

Főzőverseny, focibajnokság és kulturális fellépők műsora is színesítette a Cseberei juniális programját a napokban Balatonfűzfőn.

Marton Attila

Nagy sikert aratott a Yildirlaz Hastánccsoport Fotó: Balogh Ákos / Napló

A rendezvényt 21. alkalommal szervezték meg.

Nagy sikert aratott a Yildirlaz Hastánccsoport Fotó: Balogh Ákos / Napló

A program délelőtt főző- és futballversennyel kezdődött. A kispályás labdarúgó-bajnokságot Csempesz Attila segítségével szervezték meg. Első helyen a Cselzi Junior végzett a Jenci Virágos és a Fűzfői Öregfiúk nevű csapatok előtt. A pörköltfőző versenyben Laci Bácsi csapata diadalmaskodott az Ízőrzők előtt, harmadik helyen a Sasok végeztek.

Az eredményhirdetés után zenészek és táncegyüttesek léptek fel. Az Iciri Piciri együttes gyerekműsora után színpadra állt a Fűzfő Hagyományőrző és Nosztalgia Táncklub, a Conestoga Country Linedance, a Kid Rock and Roll SE, a Yildirlaz Hastánccsoport, a Balaton Dalkör és a Vidám fiúk. Porzsolt Éva és Solti Ádám énekesek pop- és musicalslágereket adtak elő, a rendezvényt bál zárta a Black Jack Duóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában