az alkoholmentes napokért

2018.10.27. 15:00

Száraz November – Filmes pályázatot hirdetnek a fiataloknak

A SzeretFilm stúdió pályázatot hirdet a középiskolások és a felsőoktatási korosztály számára.

veol.hu

Az egészséges életmódért és az alkoholfüggőség felszámolásáért indított országos eseményekhez csatlakozva, filmes pályázatot ír ki a SzeretFilm Stúdió a középiskolások és a felsőoktatási korosztály számára. Olyan minimum 1, maximum 5 perces filmalkotásokat, filmetűdöket várnak, melyek legfőképpen a fiatalokhoz szólnak, az alkoholmentes, tiszta életre hívják fel a figyelmet, és motiválják a fiatalokat az alkoholmentes szórakozásra, kikapcsolódásra.

A filmeknek mobiltelefonnal kell készülniük, 2018. november 1. és november 30. között, Veszprém megyében. Egyéb formai, műfaji, vagy tartalmat érintő megkötések nincsenek. A szervezők javasolják a pozitív kicsengésű videók készítését, mindemellett a pályaművek értékelésekor elsősorban filmszakmai szempontokat vesznek figyelembe. Felhívják a figyelmet arra is, hogy műfaji megkötés nincs, tehát drámában, tragédiában, de komédiában is gondolkozhatnak a pályázók.

A filmeket közismert helyi művészek értékelik, a kitüntetett filmek bemutatásra és reklámozásra kerülnek a SzeretFilm Stúdió online felületein, a győztes pályaművet pedig segítik eljuttatni országos és nemzetközi filmfesztiválokra.

A pályaművek beérkezési határideje: november 30.

Ezzel a pályázati felhívással a szervezők azt remélik, gondolkodásra bírhatják a fiatalokat, segíthetnek ott, ahol szükség van rá.

A pályázatról több információt olvashatnak a www.facebook.com/szeretfilm vagy www.szeretfilm.hu oldalakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában