újévi gálaműsor

2019.01.10. 11:00

Ismert operett- és musicalslágerek csendültek fel Várpalotán

Az elmúlt esztendőhöz hasonlóan idén is nagy sikerrel rendezték meg az Újévi operett- és musicalgálát a várpalotai Jó Szerencsét Művelődési Központban.

Szabó Péter Dániel

A gála sztárvendége Fonyó Barbara volt

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Az Orfeum Vándorszínpad az operettirodalom legnépszerűbb darabjait, a musical műfajából pedig a klasszikus, ismertebb slágereket hozta el január első hétvégéjén a várpalotai műkedvelő közönségnek. A közkedvelt számok között elhangzott a Csókos asszony és a Csárdáskirálynő egy-egy dala is.

A gála sztárvendége Fonyó Barbara volt Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

A zalaegerszegi társulattal fellépett többek között a sztárvendég Fonyó Barbara, Birinyi Mónika szubrett, a kiváló tenor, Domoszlai Sándor, valamint az Orfeum alapítója, Bálint Csaba is.

– Harmadik alkalommal lépünk fel a társulattal Várpalotán. Nagyon vártuk az évindító rendezvényt, hiszen tavaly januárban is telt ház előtt mutathattuk be műsorunkat. Idén is egy vidám összeállítással készültünk, a legismertebb operett- és musicalslágerekből válogattunk az egész estés műsorba – mondta kérdésünkre Bálint Csaba, az Orfeum Vándorszínpad alapító-vezetője.

– Az édesanyám, Kállai Bori révén kerültem kapcsolatba az Orfeum Vándorszínpaddal, ő ugyanis már korábban is dolgozott együtt a társulattal. Nagy örömmel fogadtam el a meghívást, hiszen egy csodálatos produkció részese lehetek – mondta Fonyó Barbara, az est sztárvendége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában