Virtus és elegancia

2019.01.08. 17:00

Kitűnően szórakozott a publikum az ajkai operettgálán

Mesés dalokkal és látványos táncokkal bűvölte el az úrkúti Orfeum Operett Musical Társulat a közönségét a közelmúltban az ajkai művelődési központ színháztermében.

Borsos Renáta

Az Orfeum Operett Musical Társulat látványos műsorával elbűvölte a közönségét

Fotó: Györkös József

Népszerű operettslágerekkel hol a régi idők előkelő báli atmoszféráját, hol pedig a vidéki paraszti életforma humoros könnyedségét idézték meg a fellépő művészek. A harmóniák, a látványos jelmezek és tánclépések kiérdemelték a közönség vastapsát.

Az Orfeum Operett Musical Társulat látványos műsorával elbűvölte a közönségét Fotó: Györkös József

Az operett világából mindenki számára ismert örökzöldek, mint a Mágnás Miska, a Csárdáskirálynő egy-egy részlete ugyanúgy meghozta a jókedvet és a derűt, mint az előadott régi magyar filmek emlékezetes dallamai. Az elegáns valcert Johann Strauss zenéjére táncolták, míg a magyar virtust a tüzes menyecske és az igazi huszár megelevenítésével mutatták be a művészek, mosolyra húzva a nézők száját számtalan humoros jelenetnél.

A színházi műsor közönsége szemmel láthatóan remekül szórakozott a felhőtlen kikapcsolódás jegyében, minden bizonnyal kellemes élményeknek köszönhetően derűsen indítva az újesztendőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában