Fókuszban a lakókörnyezeti változások

2019.12.03. 11:00

Elkészült a pápai Esterházy-kastély jövő évi kalendáriuma

A naptárban helyet kapott képek által megtapasztalhatjuk, mennyi gyönyörű dolog vesz körül bennünket – fogalmazott Áldozó Tamás, Pápa polgármestere az Esterházy-kastély 2020-as kalendáriumának bemutatóján.

Polgár Bettina

Áldozó Tamás polgármester (balra) gratulált a naptár elkészítőinek Fotó: Polgár Bettina/Napló

Fotó: Polgár Bettina/Napló

A naptár képanyagának elkészítésében, összeállításában többek – Bolla Bernadett, László Ákos, Mesteri Balázs, Fekete Tamás és Nagy Balázs – vettek részt.

Áldozó Tamás polgármester kiemelte, az elmúlt években nagyon sok kiváló fotó jelent meg a városról a közösségi média felületein.

Hozzáfűzte, látszott, hogy a képek készítői keresték a témákat, ezek között előkelő helyen szerepelt az épített és a természeti környezet változása.

Áldozó Tamás polgármester (balra) gratulált a naptár elkészítőinek Fotó: Polgár Bettina/Napló

– Az épített környezet leglátványosabb változása az elmúlt időszakban kétségkívül a kastélykerítés és a kastélykapu elkészítése volt. Ez sokakat megihletett és arra ösztönzött, hogy keressék a különböző beállításokat, fényeket, kompozíciókat a kastély környezetében – mondta a polgármester.

Megtudtuk, az elkészített képek sokaságából Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője felkérésére összeállítottak egy válogatást, mely a 2020-as naptár képanyagának gerincét jelenti.

Boros Katalin kifejtette, igyekeztek a két évvel ezelőtti naptáruk arculatát megtartani, mivel azt tapasztalták, a korábbi megjelenés sokak tetszését elnyerte, és még két év után is kint van a naptár a falakon dekorációs elemként, ami a benne található szebbnél szebb képeknek köszönhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában