kiállítások, programok sora fűződik a nevéhez

2020.01.23. 14:01

Kitüntetést kapott Nagy Sándorné a füredi kultúráért végzett munkájáért

Nagy Sándornénak, a Balatonfüred és Környéke Múzsa Művészeti Közhasznú Egyesület tagjának és menedzserének adott át kitüntetést Bóka István, a város polgármestere a magyar kultúra napja alkalmából rendezett gálaesten, a füredi Anna Grand hotelben, a minap.

Kovács Erika

Nagy Sándornénak adott át kitüntetést Bóka István, a város polgármestere

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A díj odaítéléséről a képviselőtestület döntött a közelmúltban. A laudációban egyebek mellett elhangzott, Nagy Sándorné Éva 2006 óta tagja és menedzsere az említett egyesületnek, amely jelentős részt vállal Balatonfüred kulturális életében. Évente több kiállítást és programot szerveznek helyi és más városok művészeinek.

Nagy Sándornénak adott át kitüntetést Bóka István, a város polgármestere
Fotó: Pesthy Márton/Napló

A múzsa egyesület szervezi az országos hírnevű Sirály Táncfesztivált is 2010 óta. Nagy Sándorné tíz éve tagja a Romantikus Reformkori Fesztivál szervezőbizottságának, és titkára a balatonfüredi Művészklubnak, amelynek kiállításai egyebek mellett a Polgármesteri hivatal folyosógalériáját díszítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában