Ments meg a madarakat!

2020.10.02. 11:00

Az alkotópályázat legjobbjait jutalmazták Ajkán

Átadták a Poppe+Potthoff Hungária Kft. Mentsd meg a madarakat rajz-, kavicsfestő és fotópályázata nyerteseinek az ajándékokat az oktatási intézményekben.

Tisler Anna

smart

Fotó: Tisler Anna

A közös díjátadót a szeptemberi új időpontban sem lehetett megtartani. A felhívásra ugyanis több mint félezren küldték el alkotásaikat.

Rejtő Anett HR-munkatárs elmondta, a pályázatot folytatják tovább, ha a helyzet úgy alakul, átteszik az online térbe. A nyertesek, akiknek névsorát is közzétették, hátizsákot, kulacsot, földgömböt formázólabdát kaptak.

Az iskolások versenyében az alkotások elkészítésekor még 1–2. osztályosoknál Szőke Alíz (Fekete–Vörösmarty) végzett az élen.

A 3–4. osztályosoknál Gortva Anna Szófia (Magyarpolány) munkáját értékelte a legjobbnak a zsűri. Az óvodás korcsoportban a 4–5 éveseknél az Ajka Városi Óvodából Selmeczky Léna (Hétszínvirág, Nefelejcs csoport) győzött. A 6–7 éveseknél Nardai Lia Kamilla (Zöldikék, Zümi csoport) végzett az élen.

A bagolykavicsfestő pályázaton az alsó tagozatosok közül az Eötvös–Kossuth-iskola elmúlt tanévben még 3. b osztálya nyújtotta be a legjobb alkotást. Az óvodásoknál Szőke Zsófia (Patakparti, Mazsola csoport) ért el első helyezést. A legkreatívabb madáretetőt a Patakparti Óvoda Csigabiga és Bóbita, valamint a Hétszínvirág Óvoda Nefelejcs csoportja készítette.

A legbaglyosabb madáretetők a Zöldikék Óvoda Zümi csoportjából, a Patakparti Óvoda Csigabiga és Mazsola csoportjából érkeztek.

A rajzpályázaton csoport kategóriában első lett a Zöldikék Óvoda Katica csoportja. A mese- vagy történetíró pályázat nyertese Szilágyi Norina (Fekete–Vörösmarty, 4. b).

Rejtő Anett és Gellén László átadja az ajándékot Ráczné Németh Csilla óvodavezetőnek Fotó: Tisler Anna

A közösségi oldalon meghirdetett fotópályázaton a legfiatalabbak korcsoportjában Etlinger Zalán, a középiskolásoknál Futó Dávid, a felnőtteknél Rácz György képe kapta a legtöbb szavazatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában