Kapolcson bolondozik a Bondoró csapata (videó)

Április elseje hagyományosan a bolondok napja. Ilyenkor a legtöbben apró csínytevésekkel, kisebb-nagyobb tréfákkal ugratják egymást szerte a világon.

Rimányi Zita

A bolondozás a Bondoró csapatának hazai terep, így azt gondolták, kiveszik részüket az április eleji meglepetésekből. Azonban eszük ágában sincs becsapni közönségüket. Elkészítették és közzétették a Bondoró Utcaszínház Fesztivál idei, hivatalos bemutatkozó filmjét. A nyugalomban pihenő, tavaszra váró, csendes Kapolcs életébe csempésztek egy kis frissességet, bolondozást, zenét, sőt, néhol még perzselő lángokat is.

A nyári fesztivál során, amit a tervek szerint június 11. és 13. között tartanak meg, legalább ilyen színes forgatagra számíthatunk. Az utcaszínházi bolondos, eklektikus hangulat garantált. Gólyalábasok, óriásbábos produkciók, artisták, tűzszínház, cirkuszi és újcirkuszi előadások, koncertek és még sok más meghökkentő látvány várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában